New Chat

Download App

Ask me about your trip!

There are no messages for this conversation.

Roam Around

undefined Itinerary

Last updated: 2024 Jun 14

Morning
Ξεκινήστε την ημέρα σας με μια βόλτα στην παραλία του Argaka και απολαύστε την ειρηνική ατμόσφαιρα του τόπου. Απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα κατά τη διάρκεια του πρωινού σας.
Afternoon
Επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο του Πάφου και εξερευνήστε τα αρχαία μνημεία και τα μωσαϊκά που έχουν διασωθεί εδώ. Απολαύστε μια βόλτα στην παλιά πόλη του Πάφου και δοκιμάστε την τοπική κουζίνα σε ένα από τα τοπικά εστιατόρια.
Evening
Χαλαρώστε σε ένα από τα τοπικά μπαρ και απολαύστε ένα ποτό με θέα τη θάλασσα.
Bedtime
Find amazing hotels in .

Morning
Πάρτε ένα ημερήσιο ταξίδι στην πόλη της Πάφου και επισκεφτείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάφου για να δείτε τις ανασκαφές και τα αρχαία αντικείμενα που έχουν βρεθεί στην περιοχή.
Afternoon
Αφιερώστε το απόγευμά σας στην εξερεύνηση των φυσικών ομορφιών της περιοχής. Επισκεφτείτε το Εθνικό Δάσος της Πόλης της Πάφου και κάντε μια πεζοπορία στους μονοπάτιους μέσα από τα δάση και τα ποτάμια.
Evening
Δείπνο σε ένα από τα τοπικά εστιατόρια που προσφέρουν παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα. Δοκιμάστε τα τοπικά πιάτα όπως το κουπέπι και το σουβλάκι.
Bedtime
Find amazing hotels in .

Morning
Περάστε την ημέρα σας στην παραλία του Αργάκα και απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα. Απολαύστε το κολύμπι και τις θαλάσσιες σπορ δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή.
Afternoon
Επισκεφτείτε το Οινοποιείο της Πάφου και πάρτε μια ξενάγηση στις αμπελουργικές εγκαταστάσεις. Δοκιμάστε τα κρασιά της περιοχής και αγοράστε μερικά μπουκάλια για να πάρετε μαζί σας.
Evening
Απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα από τα παραθαλάσσια εστιατόρια του Argaka. Απολαύστε την θέα του ηλιοβασιλέματος και δοκιμάστε τα φρέσκα θαλασσινά προϊόντα.
Bedtime
Find amazing hotels in .
kayakFind the right stay during your trip.
Got a question about your trip?